01 oktober 2006

Boksortering

Tar ett nytt tag i arbetet med att sortera mina böcker. Det får bli någon slags pragmatisk kompromiss antar jag. Prosa och lyrik, utländsk och svensk och barnböcker klumpas ihop. Jag har kommit till "K". Som i Kafka, Kandre och Kundera.

Värre blir det med facklitteraturen men jag tänkte använda bibliotekens klassificeringssystem som grund. Malmö högskolas Librarian on duty har redan rett ut några frågor hehe.

Hade skoj i fredags på Tomboys Regnbågsfest. Jag och T lyckades vara skitfulla bägge två utan att någon (läs: jag) blev sur. Jag tror jag gjort lite framsteg och det känns bra.

Har laddat hem nya MSN Messenger bara för att folk tjatat om att dom inte kan det ena och jag kan inte det andra. Har hittills använt Trillian för att slippa ha både Messenger och ICQ igång. Och den där funktionen som visar vad man lyssnar på är så exhibitionistiskt lockande att jag också gått över från WinAmp till Windows Media Player. Jag får knyta anti-Microsoft-näven i byxfickan i fortsättningen.

2 kommentarer:

slacker sa...

Det trista med en vettig blogg är man inte får så mycket kommentarer. Det är en komplimang till dig. Och för all del till mig.
Kom och skanka på fredag om du har lust!
/m

Puckohue sa...

Haha, tack. Vet inte om jag håller med, men tack ändå.

Fredag? Ska, om jag minns rätt? Kanske det... kanske det...