28 juli 2006

Gonatt

Fruktansvärd dag på jobbet: att bakfull hantera en stressad projektledare och dessutom i praktiken göra hennes jobb och koordinera fyra andra som slipper ha någon översikt i röran. Nämnde jag att jag var bakfull?

Men igår var det skoj: träffade N som numer bor i Eslöv med fru, barn, Volvo och villa. Han var på gott humör och det blev sent.

Lite trist att sitta hemma när det är Möllevångsfestival, men jag tog en smärtsam promenad genom området och en bakfyllepizza på Goldens uteservering. Imorgon ska jag sitta utanför min dörr och sälja böcker och dricka öl.

Och min nya mobilkamera kom idag :) så jag slipper den med den satans trasiga batteriluckan. Kan filma 45 minuter, ta fler än 200 bilder på högsta kvalitet, 7+mpix och så liten att jag kan ha både den och mobilen i jeansfickan. Samtidigt alltså.

Men gonatt för stunden.

2 kommentarer:

Alex sa...

Sålde du några böcker?

Puckohue sa...

Jag sålde en bok de första 10 sekunderna jag var där. Efter två timmar i solen gav jag upp.

Jag ångrar inte att jag satt där - tog en öl med en kompis, och snackade med en del folk som kom förbi - men eftersom jag bara var där för skoj skull kändes det rätt att packa ihop när det mest blev jobbigt.